در حال حاضر اغلب محیطهای اداری، با محدودیت و کمبود فضا روبهرو بوده و به دنبال روشهای مؤثری تا بتوانند بهترین استفاده را از تمام فضایی که در اختیار دارند، ببرند. یکی از روشها در این زمینه، استفاده از پارتیشن برای بخشبندی فضا است. با کمک پارتیشنها میتوان فضاهای مختلفی ایجاد کرد تا کارمندان به راحتی به فعالیت خود بپردازند. در محیطهای کاری معمولا سر و صدای زیادی وجود دارد که ممکن است باعث به هم خوردن تمرکز افراد شود؛ اما با استفاده از پارتیشنها میتوان از بروز این حالت جلوگیری کرد. در ادامه، به صورت کامل کاربرد پارتیشن شیشه ای را بیان میکنیم. همچنین مزایا استفاده از پارتیشن شیشه ای را نیز مورد بررسی قرار میدهیم.
انواع پارتیشن شیشه ای
ابتدا به معرفی انواع پارتیشن شیشه ای که در محیطهای اداری مورد استفاده قرار میگیرند، میپردازیم. امروزه استفاده از این انواع پارتیشن اداری گسترش بسیار زیادی پیدا کرده و به همین خاطر میتوانیم ادعا کنیم که تنوع آنها نیز به مراتب افزایش یافته است. در همین راستا، میتوان این پارتیشنها را بر اساس موضوعات مختلف، تقسیمبندی کرد و در دستههای متفاوتی قرار داد. در این قسمت به معرفی چند نمونه از پرکاربردترین و محبوبترین پارتیشنهای شیشهای اداری میپردازیم.
پارتیشن شیشه ای ثابت
یکی از مدلهای پارتیشن شیشه ای که در محیطهای اداری مورد استفاده قرار میگیرد، پارتیشن ثابت است. همانطور که از اسم آن پیداست، این پارتیشن کاملا ثابت بوده و بعد از نصب نمیتوان آن را جابهجا کرد. در صورتی که از شیشه سکوریت در ساخت این پارتیشنها استفاده شود، عایق صوتی میشوند و یک محیط کاری فوقالعاده را برای کارمندان میسازند.
پارتیشن متحرک
نقطه مقابل پارتیشن ثابت، پارتیشنهای متحرک هستند که در دو نوع لولایی و چرخدار ساخته میشوند. برخلاف مدل قبلی، شما میتوانید این پارتیشنها را به راحتی جابهجا کنید. از مزایا استفاده از پارتیشن شیشه ای متحرک، میتوان به این موضوع اشاره کرد که شما قادر هستید که به روشهای مختلف آن را به کار ببرید و محیط کاری خود را هرچند وقت یکبار، تغییر دهید.
پارتیشن متحرک لولایی را میتوان به عنوان یکی از محبوبترین مدلهای پارتیشن معرفی کرد. این مدل پارتیشنها در ابتدا به صورت دربهای جدا از یکدیگر تولید شده و سپس با استفاده از ابزار و یراق مناسب، به یکدیگر متصل میشوند. پارتیشنهای چرخدار همانطور که از عنوانشان مشخص است در قسمت زیرین خود دارای چرخ هستند و به همین دلیل، به راحتی میتوان آنها را جابهجا کرد.
پارتیشنهای فریم دار و فریم لس
تقسیمبندی دیگری که برای پارتیشنهای شیشهای اداری وجود دارد، برحسب نوع فریم آنها است. امروزه در ساخت برخی از پارتیشنهای شیشهای از فریمهای چوبی، آلومینیومی، استیل و … نیز استفاده میشود که استحکام و مقاومت بیشتری را برای پارتیشنها به دنبال دارد. از طرف دیگر، پارتیشنهای بدون فریم و ساده نیز ساخته شدهاند که زیبایی و ظرافت بیشتری به همراه دارند. انتخاب مدل پارتیشن فریم لس یا فریم دار ، کاملا بسته به سبک و نوع دکوراسیون داخلی دفتر کار شما است.
نوع شیشه نیز تقسیمبندی دیگری است که در بسیاری از موارد برای انواع پارتیشنهای اداری در نظر گرفته میشود. پارتیشنها تک جداره، دوجداره، سه جداره و … مواردی هستند که در این زمینه شما میتوانید انتخاب کنید. بدیهی است که شیشههای دوجداره به بعد، عایق صوت هستند و استحکام بالاتری نیز دارند؛ به همین دلیل گزینه بهتری در این راستا محسوب میشوند. شیشههای رنگی مختلفی نیز برای ساخت پارتیشنها وجود دارند که شما میتوانید متناسب با رنگ اصلی دکوراسیون داخلی خود، از بین آنها انتخاب کنید.
مزایا استفاده از پارتیشن شیشه ای
بعد از آشنایی کامل با انواع پارتیشنهای شیشهای، در این قسمت نوبت به بررسی مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای اداری میرسد که لازم است اطلاعات کافی درباره آنها داشته باشید. استفاده از این مدل پارتیشنها برای تقسیمبندی فضاهای اداری، مزایای زیادی به دنبال دارد که ما در اینجا به چند نمونه از اصلیترین آنها اشاره میکنیم.
بهره بردن از نور طبیعی
یکی از اصلیترین مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای در محیطهای اداری را میتوان بهره بردن از نور طبیعی دانست. در بسیاری از دفاتر اداری، نور زیادی وجود ندارد و با استفاده از پارتیشنهای چوبی و … این کمبود نور به مراتب بیشتر نیز خواهد شد. در همین راستا، میتوان از طریق استفاده از پارتیشنهای شیشهای، نور مورد نیاز را تأمین کرد.
نصب سریع و راحت
از دیگر مزایایی که میتوان برای این پارتیشنها برشمرد، نصب ساده، سریع و راحت آنها است. شما میتوانید این شیشههای آماده را خریداری کرده و سپس با استفاده از ابزار و یراق مورد نیاز، اقدام به نصب آنها کنید.
ظاهر مدرن و زیبا
ظاهر جذاب و زیبای پارتیشنهای شیشهای را میتوان از دیگر مزیت آنها به شمار آورد. امروزه توجه ویژهای به دکوراسیون محیطهای اداری میشود و طراحان تلاش میکنند تا سازگاری بالایی بین المانهای بخشهای مختلف به وجود آورند. اگر از سبک مدرن برای طراحی دکوراسیون دفتر کار خود استفاده کردهاید و به دنبال یک پارتیشن کاربردی برای تقسیم بخشهای مختلف آن هستید، مدلهای شیشهای بهترین گزینه در این زمینه محسوب میشوند.
سازگاری با دکوراسیونهای مختلف
یکی از عواملی که باعث شده تا کاربرد پارتیشن شیشه ای زیاد شود، سازگاری بالای این محصول با انواع دکوراسیونها است. شما میتوانید از این پارتیشنها برای تقسیمبندی بخشهای مختلف دفتر کار در سبکهای مدرن، مینیمال، روستیک، صنعتی، کلاسیک و … استفاده کنید؛ بدون اینکه محدودیتی داشته باشید. شفاف بودن شیشهها باعث میشود تا طراحی دکوراسیون جلوهگری جذابی داشته باشد.
تنوع بالا
از دیگر مزایایی که میتوان برای این پارتیشنهای جدید و جذاب به شمار آورد، تنوع بالای آنها است. پارتیشنهای شیشهای با شیشههای مختلف و در رنگهای گوناگون ساخته شده و مورد استفاده قرار میگیرند. این میزان از تنوع، باعث شده است که با انواع رنگها، طراحیها و المانهای به کار رفته در طراحی دکوراسیون، سازگاری کاملی داشته باشند. شما میتوانید شیشهها را در رنگهای مختلف و همچنین مدلهای مات و یا شفاف انتخاب کنید.
از بین بردن آلودگی صوتی
در محیط کاری، افراد احتیاج به تمرکز بالایی دارند تا بتوانند به خوبی به وظایف خود بپردازند. یکی از عواملی که میتواند تمرکز افراد را از بین ببرد و یا در آن اختلال به وجود آورد، آلودگیهای صوتی در بخشهای مختلف است. از مزایا پارتیشنهای اداری دو یا چند جداره، میتوان به همین موضوع اشاره کرد که مانع از ورود صدا به بخشهای جداشده میشود. در نتیجه، کارمندان میتوانند با آرامش کافی، به کارهای خود رسیدگی کنند.
کاهش مصرف انرژی
استفاده از شیشههای دو یا چند جداره در ساخت پارتیشنهای شیشهای اداری، علاوه بر صدا، مانع از ورود و خروج انرژی خواهد شد. از همین رو میتوان نتیجه گرفت که این پارتیشنها در کاهش مصرف انرژی و صرفهجویی در این زمینه هم تأثیر بالایی دارند و میتوانند تا حد زیادی کمککننده باشند. به همین دلیل از این پارتیشنها در مناطق سردسیر یا گرمسیر استفاده زیادی میشود.
معایب پارتیشنهای شیشهای
پارتیشنهای شیشهای در کنار مزایای متعددشان، معایبی نیز دارند که قبل از سفارش و خرید این محصولات، باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید. در اینجا به معایبی که این پارتیشنها به همراه دارند، میپردازیم.
نظافت
شیشهها به دلیل خاصیت شفاف بودنشان، به سرعت کثیف شده و نیاز به نظافت دائمی دارند. جای اثر انگشت، گرد و غبار و لکههای مختلف، بر روی شیشه باقی میماند و شما سریعا باید برای تمیز کردن این لکهها اقدام کنید. این موضوع میتواند یکی از اصلیترین معایب پارتیشنهای شیشهای باشد.
محدود شدن حریم خصوصی
کاربرد پارتیشن شیشه ای در محیطهای اداری بسیار گسترده و متنوع است. نکته قابل توجهی که در این زمینه باید در نظر داشته باشید این است که با استفاده از این سبک پارتیشنها، حریم خصوصی شما در محل کارتان بسیار محدود خواهد شد. این موضوع نیز از دیگر معایب این پارتیشنها است که شما میتوانید با کمک پردههای مختلف، آن را جبران کنید.
رنگ پارتیشن شیشه ای
همانطور که در قسمتهای قبلی نیز اشاره کردیم، یکی از مزایا استفاده از پارتیشن شیشه ای، تنوع بالای آنها در طرح و رنگ است. این مدل پارتیشنها در انواع رنگها قابل تولید و اجرا هستند. از همین رو شما میتوانید آنها را در رنگهای سازگار با محیط کار خود انتخاب کرده و سفارش دهید.
پارتیشنهای رنگی نیز در مدلهای دو یا چند جداره ساخته میشوند. لازم به ذکر است که مدل شفاف این محصولات، سازگاری بیشتری با انواع رنگها و سبکهای دکوراسیون داشته و به همین دلیل پرکاربردتر از مدلهای رنگی است. در همین راستا اگر قصد خرید محصولی را دارید که با تمام المانهای به کار رفته در محیط متناسب باشد، توصیه میکنیم به سراغ مدل ساده و شفاف بروید.
همچنین برای خرید پارتیشن ام دی اف اداری به این صفحه مراجعه کنید.
جمعبندی
امروزه استفاده از انواع پارتیشن اداری مدرن برای بخشبندی فضا، کاربرد بسیار زیادی دارد. همین امر باعث شده است که تنوع این محصولات بسیار بیشتر از گذشته شود. یکی از مدلهای محبوب و پرطرفدار این محصولات، پارتیشنهای شیشهای اداری هستند که با انواع دکوراسیونها بهخصوص سبک مدرن و مینیمال، سازگاری بالایی دارند. در قسمتهای قبلی به صورت کامل، به معرفی انواع پارتیشنهای شیشهای و همچنین مزایا استفاده از پارتیشن شیشه ای در محیطهای اداری پرداختیم. معایب کاربرد پارتیشن شیشه ای در این محیطها را نیز مورد بررسی قرار دادیم تا شما بتوانید با اطمینان خاطر بهتری، تصمیم نهایی خود را در این زمینه اخذ کنید.