پارتیشنبندی یکی از راههای دیزاین و طراحی در محیطهای اداری محسوب میشود که در سالهای اخیر به طور گسترده در فضاهای کاری مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین پارتیشنبندی یکی از رایجترین راهها برای تقسیم فضا به صورت دلخواه است که نوع آن نیز با توجه به محیط کار و نیاز شما انتخاب میشود. از این رو برای داشتن بهترین انتخاب، لازم است تا از اطلاعات یک راهنمای خرید پارتیشن اداری استفاده کنید. اگر به دنبال کسب تخصص لازم در این زمینه هستید، تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
در چه مواردی میتوانیم از پارتیشن استفاده کنیم؟
ممکن است شما قصد راهاندازی کسب و کار جدیدی را داشته باشید و بخواهید فضای مورد نظر را با استفاده از پارتیشنهای مناسب تقسیم کنید یا اینکه قصد دارید تغییراتی را در محیط کاری خود بر اساس دکوراسیون اداری کلاسیک ایجاد نمایید تا با پیروی از اصول مرتبط با بهینهسازی فضا، از پارتیشنهای اداری برای نظم بخشیدن به محیط و یا ایجاد حریم خصوصی برای کارمندان خود کمک بگیرید. به هر حال تغییراتی که قرار است به واسطه پارتیشنبندی در محل کار شما صورت گیرد، اغلب در راستای زیباسازی محیط و بالا رفتن راندمان کاری کارمندان است. پارتیشنها انواع مختلفی دارند و در هر ادارهای متناسب با نوع فعالیتی که انجام میشود و همینطور سلیقه کارفرمایان و کارمندان میتوان یکی از آنها را به کار برد. مهمترین موارد استفاده از این وسایل عبارتند از:
-
ایجاد فضاهای کوچک و اختصاصی
یکی از مهمترین کاربردهایی که برای پارتیشنها تعریف شده، ایجاد فضاهای کوچک و اختصاصی در یک فضای بزرگ است تا چیدمان وسایل بر اساس کارایی محیط به راحتی انجام شود.
-
زیبایی بخشیدن به محیط
با کمک پارتیشنهای مختلف میتوان فضای کاری را از یکنواختی درآورد و با پیروی از اصول زیباییشناختی، شکل بهتری به آن داد.
انواع پارتیشن اداری
پارتیشنهای اداری را میتوان بر اساس پارامترهای مختلف دستهبندی کرد که یکی از این دستهبندیها به قابلیت جابهجایی آنها مربوط میشود. در این دستهبندی، پارتیشنها در دو گروه ثابت و متحرک قرار میگیرند. پارتیشنهای ثابت همانطور که از نامشان مشخص است، قابلیت جابهجایی ندارند و آنها را با کمک پیچ و مهره در محل مورد نظر ثابت میکنند. در قسمتهایی از محل کار که امکان جابهجایی و تغییر موقعیت وجود ندارد، از پارتیشنهای ثابت استفاده مینمایند.
در صورتی که دوست دارید هرچند وقت یکبار تغییر دکوراسیون دهید و فضای کاری متنوعی را برای کارمندان خود فراهم کنید، استفاده از پارتیشنهای متحرک توصیه میشود. با کمک این پارتیشنها به راحتی میتوانید فضای مورد نظر را تفکیک کنید و بعد از مدتی، سبک آن را بر اساس سلیقه خود تغییر دهید.
مناسبترین پارتیشن برای دفاتر اداری
در این قسمت از راهنمای خرید پارتیشن اداری قصد داریم تا شما را با انواع آن آشنا کنیم و توضیح دهیم که هرکدام برای چه نوع کسبوکاری مناسب هستند. انواع پارتیشن اداری عبارتند از:
-
پارتیشن اداری آلومینیومی
در شرایطی که دوام و ماندگاری پارتیشنها مدنظر باشد، خرید پارتیشن آلومینیومی بهترین گزینه است. استحکام خوب قطعات آلومینیومی نشان از دوام بالای آنها دارد. این نوع پارتیشنها انعطافپذیری خوبی هم در هنگام نصب و یا تغییرات از خود نشان میدهند. همچنین شما در صورت نیاز میتوانید رنگ پارتیشن اداری آلومینیومی را متناسب با رنگ محیط تغییر دهید. ضمن اینکه سطح براق این نوع پارتیشنها، به راحتی اجازه انعکاس نور را در فضای اطراف میدهد.
-
پارتیشن شیشهای
اگر به دنبال یک سبک دکوراسیون اداری مدرن هستید، پارتیشنهای شیشهای جزو پرطرفدارترینها خواهند بود. در فضاهای کاری که قصد نورپردازی و بهرهگیری از نور طبیعی را دارند و از طرفی میخواهند که کارمندان با یکدیگر ارتباط چشمی داشته باشند، استفاده از پارتیشنهای شیشهای توصیه میشود. علاوه بر این اغلب شرکتها و ادارهها برای رسیدن به فضایی لوکس و جذاب، در دکوراسیونهای خود از مدل شیشهای پارتیشنها کمک میگیرند. این پارتیشنها در مدلهای ساده، نقش دار و مات وجود دارند و زیبایی منحصر به فردی را در محیطهای کاری ایجاد میکنند.
-
پارتیشن چوبی
در فضاهای کاری خشک با سبک دکوراسیون کلاسیک، قابلیت تطبیقپذیری پارتیشنهای چوبی بسیار بالا است. اغلب کسب و کارها برای ایجاد گرما و صمیمیت در فضای کاری خود از پارتیشنهای چوبی استفاده میکنند.
در زمان خرید و سفارش پارتیشن باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
برای اینکه بتوانید در هنگام خرید انواع پارتیشن اداری بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید، لازم است تا نکاتی را در نظر بگیرید و بر اساس آنها اقدام کنید. ما در این بخش از راهنمای خرید پارتیشن اداری این نکات را توضیح میدهیم:
-
بررسی فضا
اولین گام در هنگام خرید پارتیشن، بررسی فضای اداری است. در ابتدا ابعاد فضایی که قصد دارید در آن پارتیشن نصب کنید را بررسی نمایید. سپس تعداد پنجرهها و نوری که از طریق آنها به محیط وارد میشود را در نظر بگیرید.
-
تعیین هدف
هدف خود از نصب پارتیشن اداری را مشخص کنید. آیا به دنبال ایجاد نظم برای شرکت هستید یا برای بالا بردن راندمان کاری قصد دارید تا هرکدام از کارمندانتان یک حریم خصوصی داشته باشند؟ یا اینکه به دنبال پیروی از اصول زیباییشناسی هستید تا در عین داشتن یک فضای کاری جذاب، از فضاهای موجود بهترین استفاده ممکن را داشته باشید.
-
در نظر گرفتن تعداد مراجعان
تعداد کارمندان و افراد مراجعهکننده به دفتر کار خود را در نظر بگیرید. زمانی که قصد نصب کردن پارتیشنهای اداری را دارید، باید مسیر رفت و آمد کارمندان و همینطور مراجعهکنندگان را در نظر بگیرید تا ارتباط راحتی با یکدیگر داشته باشند. بنابراین، با در نظر گرفتن این موارد میتوانید در عین ایجاد فضایی جذاب و زیبا، محیطی با کارایی بالا خلق کنید.
-
توجه به جنس
به جنس پارتیشن اداری توجه کنید. توجه به جنس از مهمترین نکات مربوط به راهنمای خرید پارتیشن اداری است. در هنگام انتخاب جنس باید به کاربرد مدنظرتان و همینطور سبک دفتر کاری خود توجه نمایید. به عنوان مثال، اگر قصد دارید کارمندان تعامل بیشتری با یکدیگر داشته باشند و در عین حال هرکدام برای خود در یک حریم خصوصی فعالیت کنند، استفاده از پارتیشنهای شیشهای، گزینه مناسبی است.
علاوه بر این، با کمک پارتیشنهای شیشهای میتوانید به راحتی بر عملکرد کارمندان نظارت داشته باشید. همچنین اگر به دنبال خلق فضایی گرم و دلنشین هستید، بهتر است پارتیشن mdf اداری را به کار بگیرید. در برخی ادارهها برای ایجاد جذابیت بیشتر، از ترکیب پارتیشنها با جنسهای مختلف استفاده میکنند.
سخن آخر
با خرید پارتیشن اداری که بخشی از دکوراسیون فضاهای کاری هستند میتوان فضایی آرام، زیبا و دلنشین را برای بالا بردن راندمان کاری کارمندان خلق کرد؛ زیرا در یک فضای شلوغ و نامنظم، تمرکز کارکنان مختل میشود و به دنبال آن میزان بهرهوری کاری نیز کاهش مییابد. از این رو لازم است تا شما متناسب با حرفه و فعالیتی که انجام میدهید، یک انتخاب صحیح برای پارتیشن اداری داشته باشید. شما با یک انتخاب درست، هم میتوانید زیبایی منحصر به فردی را برای دفتر کارتان ایجاد کنید و هم با پرداخت هزینههای منطقی، میزان رضایت کارمندان خود را بالا ببرید. از این رو بر اساس نکات راهنمای خرید پارتیشن اداری که در این مقاله ذکر شد، میتوانید بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید.